Contact


In contact komen

Wat leuk dat je in contact wilt komen! Stuur me zo duidelijk mogelijk jouw wensen en ideeën zodat ik nauwkeurig het beeld kan vormen dat jij voor ogen hebt. Liever zelf een product met een illustratie laten produceren? Dan kan een illustratie ook gekocht worden. Ook hiervoor kan vrijblijvend contact met mij worden opgenomen. Laat daarbij weten wat de oplage en het gebruik gaat zijn en wat het voor product gaat worden. Neem gerust een kijkje in mijn galerij voor een overzicht van alle illustraties die beschikbaar zijn voor producten. Mijn producten hebben standaard afmetingen en passen daarom in veel standaard displays en kaartenmolens.

Project in opdracht 

Bij een project in opdracht wordt de aanvraag nauwkeurig bekeken. Binnen één werkdag krijg je een eerste reactie toegestuurd. Ik kijk uit naar je bericht, hopend je op een creatieve manier verder te helpen voor een illustratie project. 

De voorbereidingen en de grootte van een project bepalen hoe lang het proces duurt. Hetzelfde geldt voor nodige feedback rondes of eventueel extra aanpassingen. Hieronder vindt je een overzicht hoe een project zal gaan verlopen.

1 Startfase

Het begint met het ontvangen en bekijken van je aanvraag met jouw ideeën en wensen voor een product met illustratie of losse illustratie. Hierna krijg je een bevestiging en wordt er een vrijblijvende offerte naar je opgestuurd.

2 Brainstormen

Hierna volgt het brainstorm en schets proces. De eerste concept illustraties worden vervolgens opgestuurd. Hierna worden de door jou aangegeven aanpassingen verwerkt in de illustratie.

3 Voorstel proces 

Na jouw goedkeuring worden de voorgestelde illustraties gemaakt en naar je opgestuurd. Hierna worden de door jou aangegeven laatste aanpassingen verwerkt tot één duidelijke illustratie.

4 Afronding

De laatste puntjes op de i. Dat betekend dus de allerlaatste details toevoegen aan de illustratie. Na jouw goedkeuring hiervan wordt de illustratie afgerond. De eindfactuur wordt hierna naar jou verstuurd.

Marvelous Design

KVK-nummer: 82310246

Nieuwsgierig naar meer?

© Copyright 2024 Marvelous Design. Alle rechten voorbehouden - Auteursrecht - Privacy verklaring - Algemene voorwaarden

E-mail verzonden