Illustratie


Gedetailleerd werk 

Mijn realistische illustraties bestaan uit pastelkrijt en potloden. Laag voor laag zorgvuldig aangebracht waarbij elke haartje, veertje, kleurverloop of schaduw zo realistisch mogelijk eruit springt. Omdat de natuur ook zo prachtig gedetailleerd is leg ik dit zo graag vast. Ze zijn ook verkrijgbaar als souvenirs zoals: kaarten en prenten.

In opdracht 

Ik maak ook illustraties in opdracht. Het illustratieproces begint dan met het ontvangen en bekijken van jouw ideeën en wensen. Vervolgens maak ik een offerte op en lever deze bij je aan. Wanneer we tot een akkoord zijn gekomen, begin ik met een duidelijke schets. Deze lever ik na afronding aan. Na jouw goedkeuring werk ik deze verder uit tot een duidelijk voorstel. Nadat je het voorstel goed bekeken hebt worden eventuele aanpassingen doorgenomen en door mij verwerkt. Na jouw goedkeuring wordt het voorstel afgerond. Zo werken we samen naar het gewenste eindresultaat, een uitgewerkte illustratie! Hierna wordt de eindfactuur opgestuurd.

Hoe realistischer, 
hoe mooier 

Omdat mijn illustraties zo gedetailleerd zijn kost het realistisch tekenen wat meer tijd. Maar hoe realistischer de illustratie wordt, des te langer kun je ernaar blijven kijken en dat is toch wel het mooist wat iemand over je werk kan zeggen.

Naast het realistisch tekenen van de natuur teken ik ook leuke tafereeltjes. Een tekening waar sfeer en nostalgie in zit.

Neem hier vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en prijsindicatie. 

Marvelous Design

KVK-nummer: 82310246

Nieuwsgierig naar meer?

© Copyright 2024 Marvelous Design. Alle rechten voorbehouden - Auteursrecht - Privacy verklaring - Algemene voorwaarden

E-mail verzonden