Over


Marvelous Design

Hoi, ik ben Marloes en van jongs af aan altijd creatief bezig geweest. Het tekenen heeft me altijd bezig gehouden, ook naast mijn creative studies. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om mijn hobby te delen en mooie illustraties te maken voor andere.

Het realistisch tekenen vind ik een prachtige bezigheid. Zo gedetailleerd te werk gaan en je tekening alsmaar opbouwen tot een werkelijk plaatje.

Ik verwonder me iedere dag in de details en veelkleurigheid van de natuur. Hoe mooi alles is vormgegeven geeft mij ook de uitdaging om dat op papier te krijgen, vandaar dus ook Marvelous Design!Vakgebied: Illustreren

Woonplaats: Barneveld

Opgeleid tot: Product presentatie en grafisch vormgeven  


Aangeleerd: Door opdrachten en eigen werk te creëren ben ik gegroeid tot zelfstandig illustrator. Maar ook ik leer bij elke tekening weer bij. Door veel te tekenen en een eigen stijl te ontwikkelen leer je je eigen tekenkwaliteit goed kennen. Zo wil mensen graag mee laten genieten van de schoonheid van de natuur op papier.

Kennis: Adobe Illustrator, Photoshop en Indesign. Daarnaast beginnend met Premiere Pro en After Effects.

Hobby: Illustraties en animaties hebben mij altijd al geïnteresseerd en deze interesses zijn ook mijn favoriete bezigheden. Ik maak met veel enthousiasme mooie kaarten en in mijn vrije tijd style ik graag mijn interieur, maak ik graag verjaardagscadeaus, geniet ik van muziek tijdens mijn werk en kijk ik vaak inspirerende (animatie) films. Daarnaast geniet ik ook veel van de natuur, nieuwe plantjes zaaien op mijn dakterras en kamerplantjes stekken. Leuke neerzet spulletjes en vondsten verzamelen bij winkels vindt ik ook hartstikke leuk.  

Manier van werken

Ik werk met tekenmateriaal van Faber-Castell. Dit om een zo mooi mogelijke kwaliteit voor de tekening aan te houden. In de beginfase bij het tekening van een dier is het vooral onderzoeken waar het dier uit is opgebouwd. De structuur van het lijf, de houding daarvan en vooral de blik in de ogen. Het is natuurlijk de bedoeling dat het dier ook echt gaat leven en zowat van het papier afspringt. Hier is voorwerk voor nodig en tot de afronding van een tekening ben je eigenlijk continu bezig met het opbouwen van het geen wat het dier het meest typeert. Bijvoorbeeld een realistisch en kleurrijk verenkleed van bijvoorbeeld deze ijsvogel. 


Marvelous Design

KVK-nummer: 82310246

Nieuwsgierig naar meer?

© Copyright 2024 Marvelous Design. Alle rechten voorbehouden - Auteursrecht - Privacy verklaring - Algemene voorwaarden

E-mail verzonden